Den årlige R3 fagkonferansen innen renromsteknologi - Nyheter fra Nettredaksjonen i Norsk forening for Sterilforsyning - Norsk forening for Sterilforsyning

Gå til innhold

Hovedmeny:

Den årlige R3 fagkonferansen innen renromsteknologi

Norsk forening for Sterilforsyning
Publisert av i Kongresser ·
Tags: R3fagkonferansesymposiumutstillling
DEN ÅRLIGE R3 FAGKONFERANSEN INNEN RENROMSTEKNOLOGI.

LILLESTRØM 2015: LAU NORGE INVITERER TIL DET 46. R3

NORDIC SYMPOSIUM MED UTSTILLING, FRA 10. - 12. MAI 2015

Lillestrøm ligger sentralt til, like ved Norges hovedstad, og kun 12 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) med Flytoget.

DEN NORSKE PROGRAMKOMITÉEN ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL LILLESTRØM OG DEN ÅRLIGE R3 FAGKONFERANSEN INNEN RENROMSTEKNOLOGI.
PROGRAM
Vi vil sette sammen et program med fokus på bruken avrenromsteknologi og kontaminasjonskontroll innen farmasøytisk og bioteknisk industri, sykehus og andre forretningsområder med de aller strengeste krav til renrom. Programmet legger opp til tre parallelle sesjoner; to med fokus på Farmasøytisk industri samt Sykehus, og en tredje sesjon hvor våre velrenomerte utstillere kan presentere seg selv og sine nyvinninger.

Høyt kvalifiserte forelesere vil bidra til at symposium-deltakerne får verdifull og faglig kompetanseheving.

UTSTILLING
En vel så viktig del av et symposium, som de målrettede og faglige presentasjonene, er utstillingen. Der møter du godt kvalifiserte utstyrs- og tjenesteleverandører, som bruker anledningen til å introdusere nye og forbedrede, produkter og tjenester til din bransje. Det årlige R3 Symposium er en anerkjent og ofte benyttet arena for bekjentgjøring av nyheter og nyvinninger fra velrenomerte  leverandører.

DET 46. R3 NORDIC SYMPOSIUM MED UTSTILLING HAR ALLE SOM ARBEIDER MED R3-TEKNIKK SOM MÅLGRUPPE, MED ALLE MILJØER OG SYSTEMER SOM KREVER ET LAVT OG KONTROLLERT KONTAMINASJONSNIVÅ AV HENSYN TIL BÅDE PERSONELL- OG PRODUKTBESKYTTELSE, OG MED FOKUS PÅ DE METODER, RUTINER OG TEKNIKKER SOM KREVES FOR Å OPPNÅ OG OPPRETTHOLDE DETTE.
SOSIALT

På søndag ettermidag inviteres alle til en sammenkomst, med tonefølge og offisiell åpning av utstillingen. Dette er kanskje den beste anledningen som byr seg for å møte styremedlemmer, forelesere, utstillere og kolleger, i en uformell og avslappende atmosfære under årets symposium. Mandag kveld vil den tradisjonelle banketten finne sted.

HOTELLET
Thon Hotel Arena er et moderne konferansehotell med alle muligheter for små og store konferanser, møter og banketter. Hotellet ligger sentralt på Lillestrøm, vegg-i-vegg med Norges Varemesse og i kort gangavstand til togstasjonen. Toget tar bare 12 minutter til Oslo sentrum og til Gardermoen.

Hotellet er spesialister på kurs, møter, konferanser og andre arrangementer i alle størrelser, og har god erfaring i å arrangere banketter for opptil 6 000 deltakere.

Hotellet har et velværesenter med eget svømmebasseng, badstue, tyrkisk steam-bad, basseng og boblebad. Som gjest hos Thon Hotel Arena benytter du velværesenteret gratis.

Besøk symposiumnettsiden her  Ekstern linkadresse : http://www.r3nordic.org/ 

Her kan du melde deg på: R3- Nordic -symposium i Lillestrøm 10. 12. mai 2015  Ekstern linkadresse:  http://www.r3nordic.org/web/lillestrm-2015-3

Symposiumsiden for 2015 Her Ekstern linkadresse : http://www.r3symposium2015.com


Program: her
 
Hilsen Nettkomitéen
Ann M. BergStem: 0.0/5
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen